Еритрит — натуральний цукорозамінник, білий кристалічний порошок без запаху.
Він має приблизно 60-70% від солодкості звичайного цукру (ступінь солодкості 0,6-0,7 разів від цукру) з чистим солодким смаком з охолоджувальним відчуттям і без посмаку.
Він трапляється в природі в різних фруктах і овочах (диня, груша, виноград, слива) і є в ферментованих харчових продуктах (вино, соєвий соус, пиво, сир, рисова горілка).
Еритрит використовується: як столове замінник цукру; для виробництва кондитерських виробів, жувальної гумки; для виготовлення безалкогольних, зокрема функційних, напоїв. У низці країн еритритол застосовується для виробництва косметичних і фармацевтичних засобів. Вплив еритриту Е 968 на здоров'я Згідно з численними дослідженнями, еритритол є нешкідливою, нетоксичною речовиною для людини. Підсолоджувач швидко виводиться з організму з сечею в незмінному вигляді, не метаболізується, не всмоктується в кишківнику. Еритрит часто називають інноваційним замінником цукру XXI століття завдяки великій кількості корисних властивостей. Користь еритриту: є повністю натуральним продуктом, спосіб виробництва якого ґрунтується на екологічно чистих технологіях; калорійність становить 0 ккал, що дає змогу використовувати його під час дієтичного харчування для зниження ваги; не підвищує рівень цукру в крові, тому може вмикатися в меню тих, хто страждає на цукровий діабет,; є ефективним засобом для запобігання утворенню карієсу та зубного нальоту.
Об'єм паковання 250 грамів
Виробляє Угорщина
Англійська назва — Erythritol
Енергетична цінність на 100 г продукту: 0 кКал / 0 кДж
Харчова цінність на 100 г продукту:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Угорщина |
Вага | 250 г |
Форма випуску | Розсипний |