Середньолистовий чорний цейлонський чай (байховий). Pekoe
Чай вищого сорту.
Спосіб приготування: кількість чаю для заварювання залежить від обсягу посуду в середньому використовується 3-6 гр, залийте окропом питної води і настоюйте 3-5 хвилин. Підсолодити до смаку.
Виробник Rasa
Країна виробник Шрі-Ланка
Тип чаю Чорний чай
Склад чаю Збір
Смакові інгредієнти Натуральні
Тип смакового інгредієнта Чорний чай
Форма випуску Розсипний
Розмір чайного листа середньолистовий
Вага 500 г
Упаковка Коробка
Подивитись весь асортимент чаю можна перейшовши в Каталог
Оформити замовлення дуже легко, досить покласти замовлення в кошик і заповнити форму для відправки.
Якщо у вас виникли питання дзвоніть з радістю відповімо.
Основні | |
---|---|
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 500 г |
Упаковка | Коробка |
Подарункова упаковка | Ні |