Кошик
596 відгуків
Знижка на гарячий шоколад Ristora CiocolateКупити

Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g.

  • Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g., фото 2
  • Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g., фото 3
  • Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g., фото 4
Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g.

43 

  • Немає в наявності
  • Код: 00039
+380 (98) 580-84-17
офіс
Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g.Кокосова стружка Mr. Baker Kokuszreszelek 200g.
43 
Немає в наявності
+380 (98) 580-84-17
офіс
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кокосова стружка — це подрібнена м'якоть стиглого кокоса, плода кокосової пальми, широко використовується в кулінарії та в кондитерській промисловості.

Випічка з кокосовою стружкою — одна з найпопулярніших кондитерських виробів. Подрібнена м'якоть видобувається з плодів кокоса, часто використовується для прикрашання кондитерських виробів і надання особливого смаку. Добувається продукт просто горіх відкривається, з нього виливають сік, висушують, а потім подрібнюють м'якоть. Зробити це можна самостійно, але багато хто воліє купувати готовий продукт у магазині.

Що таке кокосова стружка?
Продукт, відомий як кокосова стружка — це результат механічного перероблення м'якоті кокосового горіха. У процесі тертя з'являються невеликі білі гранули, які зменшуються в процесі сушіння. Кінцевий етап виготовлення полягає в просіванні великих гранул через сито. Це робиться для того, щоб маса зберегла смак горіхової пальми.

Користь та шкоду
Під час використання горіха всі корисні властивості кокосової пальми зберігаються. Продукт містить вітаміни, мінерали, клітковину, яка покращує роботу імунітету, кишківника. М'якоть виводить з організму токсини, шлаки. Дослідження в медицині показали, що кокос збільшує працездатність, допомагає концентрувати увагу. Це пов'язано з високим вмістом жирів, вуглеводів. Засіб від продукту зумовлений індивідуальною нестерпністю компонентів у складі. Інші корисні властивості продукту з кокоса для здоров'я:

покращує зір, шкіру, пам'ять, позаяк містить кальцій;
очищає серцево-судинну систему;
сприятливо впливає на зір;
містить лауриновий жир, який сприяє схудненню, що важливо для жінок;
є антибактеріальним, противірусним засобом;
має імуномодулювальну властивість;
нормалізує рівень холестерину в крові
покращать обмін речовин через високий відсоток білків.


Калорійність кокосової стружки та харчова цінність
Це унікальний поживний інгредієнт. Він багатий на мікроелементи, жирні кислоти, наприклад, омега-6. Продукт є джерелом вітамінів групи В, А й Е. Серед мікроелементів можна виділити залізо, мідь, цинк, селен, мідь. Стружка містить такі макроелементи: кальцій, фосфор, натрій, калій. Цікаво, що калорійність самої м'якоті удвічі нижча, ніж стружки. У сушеному вигляді вона повністю зберігає позитивні властивості компонентів. Нижче представлена таблиця БЖУ, калорій на 100 г продукту.

Білки, г Жири, г Вуглеводи, г Калорійність
13 14 65 596 ккал/100 г
Застосування в кулінарії
Найчастіше продукт використовується для приготування страв. Добавка прикрашає кондитерські вироби, морозиво, печиво, торти, крекери, десерти, цукерки та сирки. Вона підсилює смак, але частіше слугує як елемент декорування. Можна зробити з кокосової стружки гарнір у пікантних салатах, м'ясних стравах. У поєднанні з іншими спеціями вона дає особливий аромат.

Рецепти з кокосовою стружкою
Приправу з кокоса застосовують переважно для кондитерських виробів. М'якоть додають всередину солодкої їжі — тістечка, рулетів, тортів, як начинка. Ще її використовують для прикрашання, посипання солодощів. Ці білі пластівці часто можна побачити на глазурі цукерок, батончиків, сирків. Нижче зібрані популярні домашні рецепти солодощів, у яких використовується м'якоть кокоса.

вівсяне печиво
Час: 20-30 хвилин.
Кількість порцій: на 4 персони.
Калорійність страви на 100 г: 437 ккал.
Призначення: на сніданок, до чаю.
Складність: легка.
Домашнє вівсяне печиво легко виграє на смак магазинного. Якщо діяти згідно з рецептом, то десерт із кокосовою стружкою виходить дуже смачним, ароматним. На додаток можна додавати горіхи, родзинки та інші інгредієнти, які вважаєте потрібними. Вівсяне печиво з кокосовою стружкою не тільки смачне, але й корисне.

інгредієнти:

вівсяні пластівці - 250 г
вершкове масло — 100 г
мед - 2 ст. л .;
гаряча вода — 2 ст. л.;
сода - 1-2 ч. л .;
мука - 250 г;
кокосова стружка - 100 г;
сахар - 150 г.
Спосіб приготування:

Гарячою водою погасіть соду. Вершкова олія розтопіть із медом і злегка остудіть. У великій каструлі змішайте пластівці, борошно, цукор і кокос.
Влийте олію з медом і ложку соди, перемішайте до однорідної консистенції.
Сліпити з тіста кульки. Якщо вона прилипає до рук, додайте більше борошна.
Застелите деко папером для запікання. Кульки з тіста потрібно розтерти по поверхні.
Попередньо розігрійте духовку та випікайте печиво 15 хвилин за 200 °C.
Виймайте, коли утворюється золотиста скоринка


торт Сніжинка
Час: 15 хвилин.
Кількість порцій: 4-5 персон.
Калорійність страви на 100 грамів: 367 ккал.
Призначення: до десерту.
Складність: середня.
Легкий, повітряний і білосніжний торт з ефектною поверхнею стане чудовою прикрасою до десертного столу. Його смак точно не залишить байдужим жодного члена сім'ї. Готується домашній десерт просто, естетичними та смаковими якостями він просто дивовижний завдяки поєднанню кокосового аромату та шоколаду в кремі, що просочують коржі.

інгредієнти:

цукор — 150 г
мука - 250 г;
яйця — 2 шт.;
розпушувач — 1 ч. л.;
вершкове масло — 40 г
смет

Основні
ТипФасовані
Вага200 г
Користувацькі характеристики
Вид кондитерських виробівКокосова стружка
ВиробникНімеччина
Країна виробникНімеччина
  • Ціна: 43 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner