Кошик
596 відгуків
Знижка на гарячий шоколад Ristora CiocolateКупити

Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина

  • Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина, фото 2
  • Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина, фото 3
  • Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина, фото 4
  • Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина, фото 5
Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина

63 

  • Немає в наявності
  • Код: 00033
+380 (98) 580-84-17
офіс
Боб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. УгорщинаБоб-гуляш Baroni Babgulyas 500 г. Угорщина
63 
Немає в наявності
+380 (98) 580-84-17
офіс
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Боб-ГУЛЯШ!!! Дуже смачно!

Боб-гуляш (венг. Babgulyas) — традиційна перша страва угорської кухні з чотирьох видів м'яса, копченостей, квасолі, картоплі, солодкого перцю, паприки та спецій.

У готовій банці консерви міститься м'ясо яловичини, боби, спеції, фірмова густа підливка. З цієї консерви можна приготувати за лічені хвилини смачну та лизну їжу, а саме додати вже до готової відварної картоплі, макаронів, каш або приготувати суп. Ідеальний варіант для швидкого приготування їжі! Рекомендуємо


Боб-гуляш або фасольяний густий суп, як і відомий бограч, компанейська страва. Найчастіше цей густий суп варять на природі влітку великою компанією. Фасольський суп із копченостями готують за такою великою кількістю рецептів, можна вже видавати окрему книгу та називати її «Венгерські та українські рецепти боб-гуляш».

Традиційно в кожній компанії друзів збирається не менш ніж 2-3 знавці «справжніх» боб-гуляш, і тут починаються дебати: спочатку покласти — м'ясо або паприку, бульйону трохи або менше, солити м'ясо або бульйон, додавати клейки або ні, або додавати картопля, а ще гриби, а ще якісь особливі спеції. Але зазвичай приготування боб-гуляш підштовхують тільки одну людину.

Рецепт приготування традиційного боб-гуляшу.

Якщо нам вдалося знайти копчене свиняче кермо, то боб-гуляш буде просто чудовим. Ніжку та ребра нададуть варити з вечора. У каструлі з товстим дном розтоплюємо трохи сала, додаємо цибулю, нарізаний кубиками, нарізаний кружечками моркву та корінь петрушки. Злегка обсмажуємо овочі, потім у теплій овочевій суміші кладемо паприку, добре розмішуємо, додаємо м'ясо, нарізане кубиками, квасоль, заливаємо все це бульйоном від копченої кермо та реберців. Коли квасоля майже готова, додаємо картоплю, нарізаний кубиками, варим до готовності м'яса та квасолі. У процесі варіння додаємо лавровий лист і трохи солі. Наприкінці приготування додаємо нарізані смужками перець і помідори. Якщо боб-гуляш буде кислуватим, то потрібно покласти в нього трохи цукру. У майже готовий боб-гуляш додаємо шматочки копченого м'яса. А ще можна копченості додавати кожному в тарілку. Приправляємо часником, зеленню петрушки та кропу.

Оформити замовлення або задати питання можна також по телефону +380985808417 або написати в чат. Докладніше: https://eurogood.com.ua/p1062722610-kofe-chaldah-caffe.html

Основні
Країна виробникУгорщина
Вид продукціїЯловичина
Користувацькі характеристики
Типконсерва
ВиробникУгорщина
  • Ціна: 63 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner