Ванільний цукор "ARO"
Ванілін і ванільний цукор являє собою порошок, який складається з багатьох інгредієнтів. Основний аромат і смак їм надає натуральна ваніль, що міститься в невеликих кількостях. Сама ваніль — дуже дорога приправа, але щоб можна було використовувати її корисні властивості, запах і смак, які покращують аромат здобних страв, з неї зробили доступні для нашого столу ванілін і ванільний цукор.
Ванільний цукор — Це не що інше, як змішані стручки ванілі з цукром або цукровою пудрою. Цукор приймає весь запах ванілі на себе, а після ваніль із нього виймається.
Він зручніший для використання в кулінарному виробництві, оскільки практично не містить добавок. Якщо ванільний цукор занадто довго зберігається, запах ванілі може випаруватися. Його застосовують для приготування вершків, кремів, компотів із фруктів, молочних страв. Ванільний цукор дуже підходить для здоби, коктейлів, кави. Його необхідно додавати наприкінці приготування страв, щоб його аромат не злетів занадто швидко.
Оформити замовлення або задати питання можна також по телефону +380985808417 або написати в чат. Докладніше: https://eurogood.com.ua/p1062722610-kofe-chaldah-caffe.html
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Цукровий пісок |
Упаковка | Стік |
Вага | 100 г |
Країна виробник | Угорщина |
Користувацькі характеристики | |
Тип цукру | ванільний цукор |
Виробник | Угорщина |