Паприка мелена
Мелена паприка — один із символів Угорщині. Її тонкий аромат і м'який солодкуватий смак надає стравам той самий угорський акцент. Мелена паприка готується із солодких і м'ясистих сортів червоного перцю. Історія паприки в Європі починається з дванадцятирічної доби, коли турки54 її до Венгри.
ПАПРИКА В КУЛИНАРИИ
Паприка використовується в мексиканській, іспанській, угорській, німецькій кухні. Входить до складу сумішей для барбекю, основна спеція в гуляш, чилі та використовується в індійській, марокканській та європейській кухнях.
Паприка чудово поєднується з м'ясом, особливо свининою, куркою, овочами, особливо томатами та капустою, сиром, яйцями, рибою та морепродуктами. Кладуть паприку в гуляш, чилі, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, страви з м'яса. Мелена паприка буває дуже пекучою або м'якшою, проте завжди має солодкуватий смак. Солодкий червоний перець має великі, короткі та м'ясисті плоди.
Оформити замовлення або задати питання можна також по телефону +380985808417 або написати в чат. Докладніше: https://eurogood.com.ua/p1062722610-kofe-chaldah-caffe.html
Основні | |
---|---|
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Склад | мелена паприка |
Тип спецій | Паприка |
Країна виробник | Угорщина |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 100 |
Виробник | Угорщина |