Сухі вершки lattimo
Це продукт, що являє собою дрібний порошок, який виробляється методом висушування натуральних продуктів.
Вершки сухі Lattimo роблять смак кави легшим і приємнішим.
Харчова цінність сухих вершків
Калорійність 100 грамів сухих вершків становить 549 ккал. З них
Білків - 76 ккал
Жирів — 378 ккал
Вуглеводів — 121 ккал.
Сухі вершки широко використовуються в кулінарії, під час виготовлення хлібобулочних, кондитерських виробів і різних напоїв — наприклад, кави.
На основі сухих вершків можна з легкістю приготувати крем для домашньої випічки. Для цього необхідно змішати між собою 4 столові ложки сухих вершків (можна зі смаком шоколаду), з двома склянками води, одним яєчним жовтком і 1 столовою ложкою борошна. Отриману масу збити віночком або міксером, охолодити й використовувати як начинку для приготування тортів і бісквітів.
Оформити замовлення або задати питання можна також по телефону +380985808417 або написати в чат. Докладніше: https://eurogood.com.ua/p1062722610-kofe-chaldah-caffe.html
Основні | |
---|---|
Тип | Сухі вершки |
Вага | 200 г |
Країна виробник | Угорщина |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Угорщина |