Що таке гранульований чай?
Гранульований чай — це байховий (розсипний) чай, вироблений за такою технологією: ферментоване листя пропускаються через спеціальні валки з зубчиками, які рвуть їх, а потім скручують у кульки. Найчастіше його виробляють в Індії та на Шрі-Ланці (Цейлоні). Перевагою цієї технології є економічність — унаслідок гранулювання відходів виходить менше, ніж після виробництва листового чаю. Напій із такого чаю виходить міцнішим і насиченішим, але не дуже ароматним. Під час заварювання гранули розпадаються.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип чаю | Фруктовий чай |
Форма випуску | Швидкорозчинний |
Розмір чайного листа | Гранульований |
Смакові інгредієнти | Синтетичні (екстракти) |
Тип смакового інгредієнта | Лимон |
Вага | 350 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | instant tea |