У їжу фісташкові горіхи використовують понад 2,5 тисяч років. Особливо шановані вони в Персиї — як символ багатства. Виробляють фісташки в Греції, Сірій, Ірані, Спіні, Італії, США, Туреччині та інших країн. Горіхи спочатку просушують на сонці — після цього їх можна зберігати не більш ніж рік. Їх також вимочують у сольовий розчин і підсмажують. Фісташки мають високу поживну цінність — містять понад 50 відсотків жиру, а також багато білків і вуглеводів. Вони мають тонізувальну дію, і їх рекомендують вживати у разі хронічної втоми.
Незаперечно, унікальним є амінокислотний склад фісташки: триптофан, треонін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, цистин, фенілаланін, тирозин, валін, аргінін, гістидин, аланін, аспарагін, глутамін, гліцин, пролін, серин.
До вашої уваги пропонуємо вам фісташки Alesto без солі, як смачний снек. Це добірні каліфорнійські фісташки без зайвого сміття й лушпиння. Каліфорнійські фісташки відрізняються дуже великим розміром горіха, також під час їх приготування використовується сухе обсмажування без додавання олії.
Основні | |
---|---|
Виробник | Alesto |
Тип | Фісташки |
Фасовка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 250 |